Grafisk design

Anne Louise Danø

Home / REFERENCER

REFERENCER

Her kan du finde de referencer jeg har liggende, er du interesseret i andet er du velkommen til at kontakte mig på louise@angelface.dk eller læse mere på LinkedIn.com

Fra tidligere kollegaer og medstuderende:

Heidi Klemmesen, tidligere konsulent i Ungdomsringen

“Anne Louise Danø arbejder fokuseret og med en klar æstetisk sans. Hun formår både at udfordre og arbejde indenfor de rammer en given opgave indeholder, og er samtidig en god sparring i forhold til andet end det rent grafiske udtryk. Hun har styr på egne og samarbejdspartneres deadlines, men har en evne til at opererer med en stor grad af fleksibilitet – hvilket gør arbejdet med hende til en fornøjelse. Derudover har Louise et varmt hjerte og en god portion humor, som klart påvirker en samarbejdsrelation positivt. ”

Nanna Muusmann, tidligere konsulent i Ungdomsringen
“Louise is fun to work with and a fast thinker. She is a creative person and have mind for organisation, structure and solutions. Louise speaks her mind and contribute not only to her own job area but to the totality.”
Nis Hansen, tidligere frivillig i Ungdomsringen
“Anne Louise har fra naturens side et stort kreativt gen, og kan se muligheder i selv den mest udfordrende opgave. Anne Louise er en arbejdsom og pligtopfyldende kollega. Hun går op i at nå deadlines og er villig til at yde en ekstra indsats for at nå opgaven til tiden. Anne Louise har været en stor fornøjelse at være kollega med, og jeg ville til enhver tid anbefale hende både som kollega og medarbejder. Nis Hansen”

Lotte Nyboe, viceinstitutleder på institut for Litteratur, Kultur og Medier, Syddansk Universitet
“Til rette vedkommende. Anne Louise har jeg oplevet som et målrettet menneske, der arbejdede dygtigt med sine sager. Jeg sender mine anbefalinger til de, der måtte have bruge for Anne Louises kompetencer.”

Nina O. Christensen, tidligere kollega på Tortilla Flats
“Louise er en savnet kollega pga sit smilenden væsen, sin positive tilgang til både sit arbejde, sine kollegaer og andre involverede. Hun er effektiv, nem at samarbejde med, og giver personligt meget til din omgivelser i form af overskud, omsorg og glæde..”

Vil du have de seneste opdateringer

>> <<